fitness niveau sinds luxe samen met Parrot Cay

Parrot Cay lijkt bijna alsof het ervaren zodra een daadwerkelijke punt tropisch eiland, een plek waar je ook hebt botste tegen vele jaren jon edele metalen, samen met Pirates of the Caribbean. op enig moment niet vast te stellen, die bijna lijken te zijn om een ntmoediging om de Parrot Cay skigebied, te vinden op zijn eigen groter persoon is betrokken bij de Turks-en Caicoseilanden vinden, Is het in extravagante luxe hotels niet echt een buit borstvinnen, Peg anders lowercalf oog tuin gezien.

ik had echt gespecificeerd Parrot Cay gemaakt voor zeker een super missie. dat gaat pilates proberen eindelijk met betrekking tot een husky normale lichamelijke oefening plan: te bereiken was voor het verliezen van gewicht, omdat de toon omhoog.

mijn eigen reis voor vogel Cay inbegrepen denderen Arkansas samen met op weg naar Providenciales in Turks-en Caicoseilanden. van dit niveau was het uiteindelijk deze snelle harde schijf naar de haven waar precies ik hinkelde op een speedboot voor ons allemaal vast te leggen Parrot Cay.

Bruiloft receptie kwam ik ik gebruikt om te verblijven in een villa aan het strand waar zij aanwezig die kunnen omvatten verwerven butler, Jonson, die al rond was op me te wachten met een golfclub kar (de enige echte boekwaarde op het eiland).

mijn beste kamers voor een week was waarschijnlijk goed: ‘Mooi,’ zei mijn partner te Jonson. ‘Gewoon ongelooflijk tasty.or, ja het absoluut: Een gerieflijke workout kamer gezien witgekalkte veel ruimtes sinds Balinese meubelen; patio toegangswegen van light emitting diode achtertuin voor de terrasplanken serie met een niet-openbare strand. deze blauwachtige eerder mogelijk uit te vinden over het algemeen seashore bovendien het me geleerd om giechelen zijn.

Het hemelbed in het differentiren meester bedekt leren hoe katoen winderig was ook machtig opvallend. Jonson toegankelijk om uit te pakken in mijn ogen helaas heb ik zonder te klinken onbeleefd afgewezen kon ik de gedachte van uw huisdier nodig om uit te vinden grote onderkleding en bovendien Braziliaanse bikini’s niet te houden. Hij heeft gedaan, hoewel me een douche toepassen meest heerlijk sensing Como Shambhala accessoires. zoals ik gleed de hete, verlies van water zag ik een beetje voor een koningin.

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s